Top cărți educație financiară

books3.JPG
Cărți – Educație financiară

Sunt o mulțime de cărți care te pot educa în acest domeniu de activitate. Voi încerca să fac un top cu unele dintre cele mai bune cărți (din punct de vedere subiectiv) ce vorbesc despre educație financiară:

Secretele minții de milionar – T. Harv Eker

Cartea susține ideea că în jurul tău ar trebui să fie oameni optimiști și de succes pentru a te influența într-un mod pozitiv și a te ajuta în drumul spre succes. Ideea este simplă: este mai bine să fii prostul dintr-un grup de deștepți decât singurul deștept dintr-un grup de proști.

De la idee la bani – Napoleon Hill

Aceasta pare a fi cartea pe care orice antreprenor ar trebui să o citească și să o aibă în bibliotecă. Aceasta este “The one”. Această carte se învârte în jurul întrebării: “Ce determină o persoană să aibă succes?”.

Gândirea milionarului american – Thomas J. Stanley și William D. Danko

Americanii sunt unii dintre oamenii cu o stabilitate financiară incredibilă. Cartea a fost un bestseller în jurul anului 1996 și a reușit să schimbe gândirea și viața a milioane de oameni într-un mod mai mult decât bun. Autorul încearcă să distrugă mitul conform căruia bogăția aparține selectiv unei elite. El răspunde la diferite întrebări cum ar fi : Cine sunt bogații acestei țări? Ce faci ei? etc.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s